Leva livet

I fredags hade vi tjejer en liten reunion (- Karin) för att fira Charlottes 19-årsdag. Kvällen började hemma hos Emma med ost och kex, och catching up. Sen åkte vi vidare till lilla torg för att fira vidare. Vi har alltid lika mysigt.

Idag har jag jobbat, packat och laddat upp inför veckan som kommer. 4 inatt bär det av till Ayia Napa med mina favoriter. Jag, Jessica och Caroline i en vecka i varma, underbara Cypern. JA TACK! Så när ni här hemma spenderar dagarna i regniga Malmö eller är på jobbet och sliter kan ni tänka på oss som ligger på stranden och jobbar på brännan, badar i det varma klarblåa havet eller ligger vi poolen med en drink i handen. Vi ses om en vecka mina vänner. Nu ska jag leva livet!

Long time no see

Long time no see. Veckorna har flygit förbi men samtidigt har de varit riktigt sega. Har jobbat på mina två jobb en massa, pluggat teori på bussen till jobb, på jobb, hem i från jobb och innan jag gått och lagt mig. Hur jag klarade mitt teoriprov är det nog ingen som förstår, allra minst jag. Jag har även övervunnit min rädlsa för att köra bil och jaga tycker det börjar gå riktigt bra. Mitt mål är att han körkort innan jag fyller 19. Har alltså till den 25 oktober på mig och det ska jag väl klara av. Mycket slit har jag alltså stått ut med dessa veckor men snart är det över och om 9 dagar reser jag, Jessica och Caroline till Ayia Napa i en vecka. Ska bli obeskrivligt skönt att komma bort från jobb och allt.

Nu sitter jag har framför datorn efter en natts jobb och känner för att träffa mina vänner. Men nej icke har dem tid inte. hälften tofflar, andra är bortresta, vissa jobbar och ja de har alltså inte tid. På min LEDIGA dag. Man blir ju ledsen. Igår var iaf en riktigt najs dag. Den börja med dubbellektion med landsvägskörning i alla hålor min körlärare kunde komma på. Bara, klågrup, svedala, oxie ... ja name it! Samanfattningsvis körde jag på landet bland traktorer och kor. Efter 80 minuters fokuserande tog jag bussen ner till ljunghusen för en stranddag i strålande sol med Jessica och Emma. Sen stack vi hem till Emma och bada i hennes pool. 30 underbara grader! Fick även träffa hennes lilla valp som såg ut som en svart dammtuss. sjukt söt. Sen kom jag hem till min bästaste lilla valpis och fick mig ett mysigt välkomnande. Me like.

Saknar mina flickor, vi ses alldeles för sällan. Det blev en mysig stranddag med Madde och Miccan förra veckan men det är allt vi åstadkommit på mycket mycket länge. Nästa helg ska vi nog få ihop något!

Puss puss puss på er
(de läsare  jag har kvar, vilket inte kan vara många)

RSS 2.0