Valborgsmässoafton

Veckan som gått har varit najs. Eller förra helgen var riktigt bra. Utekväll med förfest hos mig på fredagen med Tova och Evalis. Promenaden in till stan var klockren. Sen på lördagen blev det picknick och brännboll i parken med en massa girls. Vi hade  "krigsmålningar" i form av hjärtan. De andra laget hade mustacher och glasögon. Vi var sjukt coola. På kvällen gjorde jag och Maja oss igorning hemma hos mig och sne åkte vi hem till Stina. Vi missade bussen och tog en annan som skulle till samma område i stan. Men vi hade ingen aning om var den skulle stanna så vi chansade, hoppade av och valde exakt rätt väg hem till Stina. Helt sjuka lokalsinnen. Mitt som annars är i botten. Det blev en trevlig kväll hos Stina med the girls och Stinas aupair-pappa Mathias som bjöd på sushi. I like! Sen drog vi ut i stan. Först till Crossfire där det sjöngs lite Abba och Summer of 69.det fick mig att tänka på studenten när vi åkte flak och alla klassfester vi hade hemma hos Hang.  Alltid Summer of 69. För att inte tappa tråden allt för mycket i detta flummiga blogginlägg så hade vi en jättetrevlig kväll. Efter Crossfire drog vi vidare till K'ramba där det blev dans och sånt. På söndagen blev ett danspass på 3 timmar, workshop. Kul men jobbigt. Sen Italiano på kvällen, mys!

Veckan har gått undan och mycket har hänt. Kommer doch aldrig ihåg allt när jag väl ska skriva ett inlägg.  Men mycket träning blev det och även en mysig fika igårkväll med Stina och Elin.

Ikväll blir det middag här hemma med familjen och sen ska jag och lite girls ut och fira valborg.
Tänk för ett år sedan var vi i göteborg tjaaajor! Det var grejer det. Saknar er! Undrar när vi är samlade igen?!





Misss u !

Home sweet home



Så här såg det ut när jag skulle lämna hemmet igen! Inte lätt att vara saknad:(



Dessa två är det också jobbigt att lämna hemma! Här är vi på Mando dagen innan jag åkte tillbaka. Mys!



Favvo Hobbz och favvo Mams!



Men det är inte så farligt att vara tillbaka osm ni ser. Detta var i tisdags när jag och Maja hade käkat frukost hemma hos mig och sen gått till parken för att träffa en gäng tjejer. Anna, Camilla och Eva-Lis. De jobbade och vi solade. Haha så härligt. Så har de flesta dagar varit denna veckan. Parken med en massa au-pairer. Då trivs man som bäst i Lux. När solen är framme blir det ännu bättre. Imorgon blir det picknick och brännboll i parken och sen hem om och göra oss igorning och sen blir det party för hela slanten. Nu hoppas vi bara att vädert håller i sig.  Ikväll blir det utekväll med Tova och Evalis iaf. Sen får vi se vem som nappar. Ha en bra fredag, för det ska jag ha!

PUSS


vilken helg!

Fest två dagar i rad med ett riktigt bra gäng. Det började på resturangen Porta nova där vi firade Anna som fyllt 21 år. Det var god mat med trevligt sällskap, födelsedagssång och annat. Sen åkte vi in till stan. Vissa gick med jag och några stycken till åkte med Inga i hennes bil. Efter en lång tur, då vi körde fel några gånger så kom vi inte till stan. Vi gick ner till K'ramba och hade riktigt kul. Trots att Emelie trampade på mig tusen gånger och råkade knocka huvudet mitt några gånger haha. Så sa jag till henne att hon faktiskt fick sluta..då säger hon "Men Josefin, sluta gnälla, va lite glad istället!!" Hahaha! Sen hände det en massa galenskaper med vissa personer haha, men det behöver jag ju inte ta upp här. Kvällen slutade iaf med att Evalis sov hos mig.

Dagen efter vaknade hon upp i min tröja som det står "I'm not a model, I just look like one" och fick sig ett gott skratt haha. Lite senare åkte vi in till stan och mötte upp Emelie, vi gick en sväng i stan och jag köpte tunikan jag gått och tittat på jättelänge. Sen satte vi oss på donken och där satt vi en bra stund och snacka en massa skit. Så himla kul haha. Vi började smida planer för kvällen och kom fram till att vi kunde sätta oss på Crossfire. Så senare på kvällen så var vi där, jag, Camilla, Eva-lis, Emelie och Pontus. Vi "tittade" på fotboll, drack svensk cider och hade det riktigt trevligt. Sen bestämde vi oss för att dra vidare till Scott's men efter konstigheter så gick vi till K'ramba istället. På vägen dit hade folk spottävlingar, hopptävlingar och annat. Helt sick.Vi hade lika kul då om inte roligare. Men Emelies plånbok försvann, men hon hittade den igen. Min nya tunika fick en massa rödvin på sig då det var en tjej som stod mitt på dansgolvet med ett glas i handen och råkade hälla ut det på mig. Snacka om att jag blev depp på det. Men när jag kom hem på kvällen tog jag "ta bort" på den så nästan allt har gått bort som tur är.

Idag har det blivit marknad med lite tjejer och sen satte vi oss i parken på lite filtar och solade. Så himla fint det har blivit i Lux när man varit borta. Allt är grönt och här är blommor överallt. Himlans fint och mysigt. Idag har det varit jättevarmt också. Resten av helgen har det regnat men idag var det superväder. Efter parken gick vi in till stan och tog varsin glass och några tog slush ice. Sen satte vi oss på torget och åt det. Efter det gick jag hem och fick god svensk mat här hemma. Hemmalagade köttbullar, potatis, lingon och sås. Yum! Nu är hela familjen hemma också.













Som ni ser är Lux superfint nu

Puss och kram Josefin!


En resa hem och en tillbaka

Nu är jag back in Lux och även back på bloggen. Jag har haft ett underbart lov som spenderades med de bästa. Familj, släkt och vänner. Tänker inte göra någon större utläggning på vad som hänt men en liten resume ska ni få. När jag kom hem blev det fika med mamma och Elli. Så gott det var med svensk ost och smör och fil och ja allt. Sen mötte jag upp min Jessica i stan och vi tog en tur till Lilla glassfabriken i stan. När vi kommer in står min Carro och jobbar haha. Det var riktigt härligt att träffa de båda samma dag jag kommer hem. Carro joina oss i stan och sen åkte vi hem till mig och åt fin middag som mamma lagat. Supermysigt. Sen kom pappa hem också. Som jag saknat er när jag tänker efter. Det var tre månader sedan jag var hemma förra gången. Och min Hobbit, som jag saknat honom. Det är verkligen så sjukt mysigt med hund. Hade verkligen tårar i ögonen nu när jag skulle lämna honom igen. Hobbe fyllde fresten 1 år nu när jag var hemma. Min pojke börjar bli stor.

Annat jag hann med var att träffa min lilla Maddis som jag inte sett på ett halvår. Helt sjukt. Men det var supermysigt, vi gick en runda i stan, tog en glass vid kanalen och hade en massa catch up. Har verkligen saknat dig! Sen mötte vi upp Challis som också var i stan. Alla hänger tydligen där..haha. Stan var sig lik, mysig som vanligt. Men åter till mina vänner. Riktigt kul att träffa dig Challis. Vi ska styra upp sommaren 2009 till det bästa. Studenter, S3b reunion, Challes stuga, mys, fest, vänner, Polparty i höllan hos Emma(?), Coldplay, Stockholm , restresa till något varmt paradis och körkort ofcourse..allt!!

Jag träffade min LisaLIX också. Vi tog en mysig fika med mycket catch up. Så himla kul att du hade tid att träffa mig. Det var mysmyspys. Och nu har vi varit duktiga och bokat boende till Stockholmsresan också. Nu är det bara transporten kvar. Men det löser vi i maj. Längtaaaar!

Påsken firade jag på fredagen med familjen och mormor, morfar och morbror Ola och Nina. Ägg, lax, sill, påskmust, Janssons och allt därtill. Sjukt god efterrätt med Marrängbotten med grädde och sen massa frukter. Jordgubbar, ananas, jordgubbar, passionsfrukt mm.. Så himla gott.

Anledningen till att vi firade påsken på fredagen var att mormor och morfar firade guldbröllop. Så på lördagen gick vi ut på resturang, till S:t Markus vinkällare. En himla härligt mysigt ställe. Det var den sjukaste buffén jag varit med om. Det var så fruktansvärt gott att jag åt alldeles för mycket. Känner mig fortfarande lite mätt haha.

Det blev två utekvällar också. Den första på fredagen började hemma hos Emma med ett gäng höllvikentjejer. Supermysigt. Efter det fick vi skjuts in till stan av Lotta och vi drog vidare till Hipp. Det blev en toppenkväll med toppentjejer. Tack Emma och Sara<3

Sen på söndagen åkte jag och Carro hem till Emma Forsman i Limhamn där det var grillning av marsmallows, hemmalagad tårta, Passoae och trevlig sällskap. Sen drog vi vidare till Buddha. Där mötte vi upp Jessica, Emma och Sara. Det blev en trevlig kväll det med. Men jag saknade Carran efter hon stuckit hem.

Jag hade även en myskväll med Syrran, såg en massa filmer och hade mys. Det gillar vi! Vi var även på Entré tillsammans. Det nya köpcentrumet vid värnhem. Jag gillade det!!

Jag fikade med Elin på EH också i början på lovet. Det var kul med kändes konstigt att hon var i mitt Malmö. Det är ju Lux-Elin haha. Men kul hade vi!

Hade också en mysdag hemma hos Jessica i höllan! Like in the old days:) Igår hade jag en mysig avskedslunch/middag på Mando med Carro och Jessica. Supermysigt och supergott.

Jag har verkligen haft en toppen semseter hemma i Malmö. Tack alla som gjorde det så bra som det blev!!

PUSS
 




Promenix med Jessica och mini Casper



Påskfin Hobbe med gul sjal



fika med Elin i Malmö



Jag på promenix med Hobbe och sis.



Söte systeryster och hobbit



vadå gott? :D






Om 12 h är jag..

HEMMA!

Så skönt att äntligen kunna skriva det. Denna veckan har jag verkligen längtat efter er där hemma. Speciellt nu i helgen. Har ju varit ensam i huset för familjen åkte i lördags. Men imorgon på morgonen ta jag mig med buss till Luxemburgs flygplats, tar flyget till Köpenhamn och blir hämtad av mammi och sis.

God natt, nu ska jag sova så jag orkar gå upp klockan 6 imorgon.

Pusss!


22 grader i Lux

Var på danspasset igår. Lika kul som vanligt. Fick med Tova också vilket var kul. Hon verka gilla det. Jenny hängde också på igår så jag fick skjuts. Härligt! Och hon gillade också passet.

I natt vaknade jag med huvudvärk, täppt näsa och ont i halsen. YES! Kul att skriva franskprov i det tillståndet. Kom dit iaf, tog den tidiga bussen så jag skulle vara i god tid. Kommer dit, får mitt test och går upp till salen. Där sitter Aristea redan. Men hon läser steg 6 så hennes prov var några nivåer svårare såklart. Men jag tog mig igenom provet och det gick väl sådär. Kunde knappt tänka som jag snörvlade. Störde säkert alla de andra. Men men sånt är livet. Nu är det gjort iaf. Riktigt skönt. Men ska börja på en kurs till sen efter påsk. Blir väl steg 4 då. Tycker franska är kul faktiskt. Det är så roligt när man går på gatorna i stan och förstår vad många säger hihi.

Efter franskan åkte jag hem, han fixa lite och sen hämta jag Hedda. Jobbade till 2, köpte en glass och gick ut i trädgården och satte mig i solen (22 grader) och läste ut "Ljudet av ditt härta". Den var den också, det är tredje boken i serien av fyra. Tycker dock inte den var lika bra som de två tidigare. Mest att jag stör mig på språket i boken bara. Tycker det är dåligt översatt. Men jag har fyran på engelska vilket är nice. Klockan fyra gick jag och hämta Hedda och sen kom Måns hem så jag slutade tidigt. Var så trött i huvudet att jag bara gick upp och la mig i sängen med datorn. Jag hatar att vara sjuk. Jag som aldrig är det hemma. Här är jag sjuk för jämnan tycker jag.

Nu på kvällen har vi grillat god mat och suttit ute och ätit. Sen blev det jordgubbar och glass. Kändes riktigt svenskt. Sjukt mysigt och gott. Ikväll blev det en hemmakväll. Min andra fredag hemma sedan jag kom till Lux. Sjukt haha. Så det blir lite Greys och så. Imorgon blir det Auchan med Sofie och någon mer kanske ? Hoppas att jag mår bättre bara. På kvällen sitter jag barnvakt till S och E här i närheten. Men familjen åker imorgon så jag är är själv till till måndag. Inte kul.. Men men det var billigare att flyga på måndag så jag ska nog klara mig jag.


Något att längta efter



Min kära vän Jessica och jag i Ayia. Saknar dig som tusan!



Min Caroline och jag för två sommrar sedan<3 Saknar dig med något sjukt

 
Lisa, Karin och jag på Maddes 18-årsfest för två år sedan... I Misssss



Karin, Challis och jag i Oslo i oktober förra året. Nu har vi inte setts sedan i julas...



Mia, jag och Maddis, ja ni kan lista ut när det var haha
Madde har jag inte träffat sedan jag fyllde 19, dvs i oktober! I miss



Min älskade hund som jag inte sett på tre månader




Min underbara familj som jag så längtar efter att få träffa<3


Jag har verkligen familj, vänner i mitt liv som är värda att sakna för de är så himla bra. Därför ska det bli extra roligt med lov och att få komma hem till mitt eget rum i mitt hus med min familj. I like! PUSSSS och KRAAAM

Ps: vill ni ha något speciellt från Lux så hör av er så kan jag kanske köpa det;)


The killers

Är beroende av The Killers album "Day and age" just nu.
 

"Poisson d'avril"

Igår blev det första april. April april eller poisson d'avril som man säger på franska. Jag blev lurad två gånger haha. Första gången på morgonen när jag kom till franskan. Då kommer läraren in och säger att provet på fredag (imorgon) är inställt. Alla blir jätteglada och efter en stund säger hon poisson d'avril. Det tog verkligen sin lilla tid för vissa att fatta vad hon menade. Jag hade redan börjat planera min vecka. Vad jag kunde göra istället för att plugga haha. Jag köpte iaf lite nötmix och lite choklad, gjorde en kopp te och satte mig och pluggade (på min lediga tid). Sen gick vi till parken efter Hedda varit i skolan andra gången. När jag slutade vid fem kom Maja hit och vi gick en promenad i solen. Så himla härligt.  På kvällen mötte vi upp Eva-lis och gick inte till stan för att ta en kvällsfika med ett gäng tjejer. Riktigt najs. Då blev jag lurad andra gången av Anna haha. Hon sa att Emelie skulle åka hem i förtid för de inte behövde henne mer. Alla bara , "va varför inte"? haha. Jag är lite godtrogen av mig haha.

Idag har det också varit strålande sol. 20 grader t o m. Inte illa alls. Vi har varit på Little gym där jag passade på att plugga. Gick även upp klockan 8 idag så jag kunde plugga. Jag är riktigt stolt faktiskt. Mycket har jag fått gjort men det är så mycket vi har gått igenom att jag blir helt snurrig. Men men, provet är imorgon och jag hoppas det går bra. Har lite tappat det här med studiemotivation sedan studenten. Så jag har typ glömt hur man gör.

Snart blir det middag med familjen och sen lite pluggande till. Klockan 8 är det danspasset. Så kul det är asså!! Nu är det uppehåll länge..Men på måndag är jag hemma hon min kära familj, hund och vänner. Ska bli riktigt lovely. 

À bientôt!

Bises Josefin



RSS 2.0