dresshunting

Vaknade imorse efter en underbar natts sömn med lukten av nybakade muffins. Mums vad gott det var. Sen begav jag och mammi oss ner i stan för jakt efter ett mönster till balklänningen. Vi hittade ett fint ett som vi ska ändra om lite. Ska nog ha en lite champagne- eller cappucinofärgad klänning. Hittade ett par skor till balen också som var jättefina. Har även en studentklänning färdig. Wiho, I'm good. Det bästa av allt är att jag fått mamma att sponsra med klänningar, skor och balbiljetten. Underbart.

Kvällen har jag lite ägnat åt att försöka hitta en ny mobil. Så om någon har ett tips på en bra fin och relativt billig mobil så SKRIV!

Nu ska jag sova, natti natti

Oh yes, NOT!

Nu är det äntligen helg, äntligen fredag efter en vecka som har varit hemsk i skolan. Jag har haft något fruktansvärt mycket att göra. Alla prov, läxor och projektarbete. Idag skulle vi ha läxförhör/prov i religion och då slänger läraren fram en bild på overhead och säger: "använd nu era kunskaper ni fått under kursen och koppla till bilden, ni har en timmer på er". Woho, oh yes, NOT! Varför gör lärare så? (Charlotte kan svara iaf) Jag är trött på skolan och allt vad den innebär, utom mina classmates så klart. Jag längtar officiellt till studenten och till sommaren. Det innebär sol, cypern, frihet och en hundvalpis. Det ska bli great. Har i för sig en göteborgstrip att se fram emot om några veckor. Det ska bli kulkul.

Min ekonomi är i botten känns det som. Balbiljetten på 560 kr ska betalas, studentbiljett 120 kr, balklänning, studentklänning och skor till detta ska inhandlas, göteborg ska betalas och säkert en massa annat jag inte tänkt på. Jag hoppas i alla fall att de som ska på Petris studentfest ska till Luftkastellet och INTE till chokladfabriken. Varför vill man dit lixom? På sin student?

Här sitter jag med min filosofiuppgift om fotbojor. Om det är ett roligt fredags nöje eller inte kan ju disskuteras. Men nu måste den göras för den ska in innan 12 idag.  Rolig, not.

Medan jag gör detta glassar Carro runt i Thailand och Jesscia "glassar" runt hemma med feber. Madde lämnar snart landet och flyr till Italien. Att du får en gratis resa vid denna tiden på året det kallar det riktig tur. Vill bara bort jag med. Charlotte har klippt lugg och blir kallad alla möjliga saker, men jag anser det vara mycket fint.

Utanför mitt fönster kör glassbilden förbi. Trodde inte dem fortfarande existerade.

Clark - Whatever


Dagens låt



Damien Rice - The Blower's Daughter

Back to reality

Idag har jag kommit tillbaka i vardagen med träning, plugg och annat. Känns jobbigt! Iaf pluggandet. Inlämningen av projektarbetet ska ske imorgon och jag är inte helt klar. Ska svepa ihop en grym avslutning till det helaså ska det nog bli super. Lite mer loggbok hade inte skadat heller. Har iaf skrivit 16 sidor arbete och 5 sidor loggbok.

Kvällen gav jag åt parlamentet. Så sjukt roligt det var idag asså. När Björn började gråta på beställning. Hur gick det till lixom? Underbart. Den nya killen va ganska kul han med speciellt när han skulle dissa det blåa laget.

PUSS

Bilder från Göteborg

image65  image66 

image74

image68  image71

image69  image73 


Götet

Jag och Jessica befann oss på Malmö Central 7.45 för att invänta vårt tåg till Göteborg. Resan tog ungefär 3 h 20 min så där hade vi lite tid att döda. Duktig som jag var tog jag med mig religiosboken "hur man botar en fanatiker" och läste ut den under resan samt att jag skrivit analysen av Olof Palme talet. Sjukt nöjd med mig själv. Jag tackar även Jessicas Ipod för att den är mer levande än min egen. Min var nyladdad, även med låtar och så fort jag sätter igång den på tåget fryser den till is och vill inte vakna. Jag fick långsamt invänta min kära Ipods död...

Väl framme i Göteborg börjar jakten på bussterminaler, hotell och lokalsinne. Vi anlände efter ett tag till vårt hotell i BACKA (som busschaffören så snäll skrek ut då det mer lät som BAAAAAAAAACCCCKKKAAA)! Busschafförerna i denna stad gör inte mycket har vi kommit fram till. Alla som åker buss och spårvagn har olika sorters kort som de bara trycker ner i en behållare och ingen betalar typ med pengar. Det fann inte heller nån som sa vilken hållplats som var vilken eller någn textrema som gick med hållplatsnamnen. Sånt fick man hålla resa på. VI blev riktiga proffs måste jag säga. VI blev dock lurade första dagen och köpte ett hundra kort. Sjukt onödigt då man endast kunde åka 4 gånger på det.

Personlaen på hotellet var sjukt skumma. Där fanns även en bowlinghall inne i hotellet som vi dock inte fick tillgång till för man skulle vara 20. Hotellrummet var iaf fint.

Torsdagen bestod av shopping inne i Göteborgs centrum, vilket var super duper mysigt. Göteborg är verkligen en jättemysig stad. Vi inhandlade en hel del och en av affärerna som blev en favorit var "Rut m.fl". Efter mycket shopping och god fika begav vi oss till det efterlängtade skandinavium för att se på VM i konståkning, damernas långa. Sjukt coolt att vara med och se det live. Ett VM är en helt annan femma än ett EM som jag tidigare sett här i Malmö. Det var en sjuk stämmning och publiken var helt otrolig. Viktoria Helgesson var jätteduktig och slutade på en artonde plats. Japanskan som vann var grym. Efter en kväll med konståkning stack vi och käka och åkte sedan tillbaka till hotellet.

Fredagen hade inga direkta planer förutom shopping. Men efter 2-3 timmar i stan blev det lite låntråkigt då vi redan dagen innan nästan plöjt igenom staden. Vi kom på att herranas långprogram pågick och undrade när Kristoffer och Adrian och kom fram till att det var 12 min tills dess. Kristoffer skulle åka först. Vi körde på impuls och spranh till nämaste spårvagn och 6 min innan han skulle åka sitter vi på spårvagnen. Vi kommer till skandinavium, köper biljetter och direkt när vi kommer in ropar de upp i högtalarna att det är en min kvar av uppvärmningstiden. Frågan blev var är P? Vi springer upp för 27 trappsteg och hittar våra platser och då börjar Kristoffer åka. Sjukaste haha. Han var grym och det var även Adrian så det var lätt värt vårt "coopertest" i Göteborgs city.

Eftersom det snöade något enormt, var svinit kallt och då de flesta uteställena i Göteborg har 20 årsgräns sket vi i att gå ut och festa. Men vi hade kyyyyyl ändå.

Lördagen bestod av herrarnas långprogram vilket var sjukt mäktigt att se. Där var sjukt många duktiga konståkare från världen över. Dagens skräll var Thomas Verner som gick från en 4 plats till en 15 plats haha. Men det gjorde så att det blir två svenska killar på VM i L.A nästa år, så det var bra. Brian Joubert var snygg och sjukt grym, har aldrig sett något liknande. Efter VM blev det jakt på mat vilket vi tillslut fick i oss och att döda lite tid innan tåget kom för att döda lite tid till på tåget. Nu är det iaf skönt att vara hemma igen och få sova i sin egen säng.

Jag vill tacka killen på tåget som sålde mat och skrek ut " vi haaaaaar inget teeeeee". Hans min fäster sig lätt på minnet. Vi skratta överlänge åt detta. Internt men kyyyyl. Vill även tack Jessica som ställde sig framför flera olika glasrutor och väntade på att de skulle öppnas. I själva verket var det endast långa fönster och inga dörrar men det fatta inte hon :D VI befann oss även mitt ute i stor väg, utan att fatta det, under en snöstorm vilket kanske inte var så jättebra. VI var även med på tv!! WIHO:D

Tack för Jessica för en sjukt Kyyyyl resa, LA 2009? haha
Ni som har läst hela inlägget är nog ganska trötta och jag fattar att ni som slutade lästa efter några rader gjorde det!:P

GLAD PÅSK!

image63

R I P mobil

Min mobil är död så alla vet!

Party on a fridaynight..

Kvällen bjöd på en trevlig fest hos Moa ute i västra hamnen med Jessica och Caroline. Sjukt fin lägenhet hade hon, med havsutsikt och allt så det blev mys mys med trevligt folk, musik och kortlekar med tusen regler. Där var planer på Kb men allt blir inte som man tänkt sig men friends goes first! Vaknade i natt av att jag somnat på mobilen. Sjukt obekvämt.

Imorse tog jag och Jessica och till träningen där det inte var någon tränare på 45 min, blir så irriterad. Sen blev det powerwork till bussen. Good work.

Här kommer lite bilder från kvällens äventyr


image58 image62
image59 image61



Ikväll blir det melodifestivalmys och Sanna Nielsen borde vinna.

PUSS

*

If you belive in love at first sight, you never stop looking...!


Nostalgi

Idag har dagen bestått av en härlig sovmorgon, en lektion i skolan och projektarbetesplugg. Känner att jag börjar få grepp om det hela nu, vilket är skönt.

Av någon anledning började jag kolla igenom gamla bilder jag lagt ut på bilddagboken. Så kommer man till bilderna sommaren 2006. Känns sjukt konstigt hur saker och ting har utvecklats. En fråga man ställer sig är varför? En bild säger mer än tusen ord som man brukar säga, men den bilden säger kanske ingenting längre....eller sommaren 2007, Bulgarien och alla minnen.

Things doesn't always turn out to be what you thought they would.


Inatt drömde jag om studenten. Kom tyvärr försent till min student och missade hela tillställningen. Hoppas det inte var en sanndröm!

Götet nr 2 bokat!

 
Efter en lektions skoldag har jag hunnit med en massa. Jag har jobbat med projektarbetet, filosofiuppgiften, städat, lämnat in rapporten och Götet är bokat. 30/4-3/5 beger vi oss. Lets have som fun shall we? :D



image55

Hund väntas!

Nu är det officiellt, jag ska få en HUND! (denna mening kräver ett utropstecken). Jag är happy happy happy.

Idag är det lite mer än en vecka kvar till jag och Jessica åker till Götet. Det ska bli mycket shopping, hotellfrukost och konståkning.. myys. Redan idag bokas ännu en trip till Götet med the classmategirls. Mycket trevligt att se fram emot (samtidigt som där är mycket skit att ta itu med på vägen).

Idag tog jag, Challe och Madde oss in i stan för ännu en sökning efter balklänning. Efter ännu ett misslyckande av inhandling har jag nog bestämt mig för att jag ska låta min mamma sy en klänning till mig. Hon är ju trots att mycket duktig på detta. Då får jag den precis som jag vill ha den. Killar har det minsan lättare..

Idag var även en pimp my hairday dag. Charlottes hår blev drabbat.

image53

Nu ska jag ta itu med projektarbetet.


A reason to dress up!

Veckan som har gått har varit en mycket ansträngade vecka. Inlämingar, prov, läxor och annat. Men när fredagen var över var man friiii. På fredagens lista stod först; köpa linsvätska, låna böcker om islam till svenskrapporten och sedan hem, äta och träna. Det två första sakerna var mycket roliga måste jag säga. Biblioteket kommer nog snart skriva upp mig på nån lista för konstiga personer värda att ha koll på, då jag lånat dessa böckerna tidigare.

Kvällen bjöd iaf på trevligheter då jag först begav mig till Carolines place med Jessica för lite förfest med slutdestination Buddha. Mycket trevligt ställe faktiskt.. Även om där var lite väl mycket folk kanske. Träffade lite nära och kära och andra.. Hälsade glatt på två tjejer jag inte kände. Trodde det var två jag träffade i Bulgarien i sommars men nej, de kände bara Jessica. Dagens miss! Jag och Madde försökte fiska till oss jobb på Jc och Charlotte bjöd upp mig till en säng på ovanvåningen via sms. Detta missade jag dock då jag inte hade mobilen på mig.

Påväg hem blir jag hungrig och jag och Carro dumpar Jessica och går för att besöka Emma på Mc donalds. Efter detta upptäcker vi att bussen inte går förrens kl 3.50 och vi blir inte lika glada. 50 min på Gustav är inte jättekul klockan 3 på natten. Men vi gick tillbaka till Emmas för lite värme. Där träffade vi på ett sär som störde hela kön med sitt säriga beteende. Fråga mig inte vad han höll på med. När vi dödat tiden satte jag mig ensam på bussen hem men fick besök av Timmi efter en stund, vilket var trevligt.

Lördagen bestod av mycket vila och en runda i stan med syster. Det blev ett par skor på inhandlingslistan och en trevlig fika på ett av vår stads många Esspresso house. Vi kom fram till att det ligger typ 8 stycken bara runt gågatan. Jag bojkotta halva "andra chansen" men det bästa var endå att Carola inte gick vidare. Att Nordman gick vidare däremot var ju kul för honom men vad är det för en låt haha? Kul för tjejen som får brinna upp en gång till iaf.

Idag är det söndag och Josefin måste plugga. Hon har kommit på att det är ungefär 1,5 vecka tills hennes projektarbete ska vara inlämnat. Underbart! Även rapporten ska in nästa vecka, så idag är ingen trevlig dag.


     


Student 2008 countdown

Idag är det exakt 3 månader till stundeten, dvs 91 dagar. Nedräkningen har börjat för idag kom våra STUDENTMÖSSOR. Dem var vita och fina precis som det ska vara och inga fel hade gjorts, yes.

Igår blev det firande av Madeleine igen. Vi var nämligen på Lazerdome. Har aldrig varit där innan men det var riktigt kul måste jag säga. Man kände sig som man sprang runt i ett dataspel och sköt hej vilt. KUL! Sen tog vi en promenad till Gustav, donkan och åt lite glass. Påvägen dit hade vi olika bets för oss. Om du simmar i kanalen så ska jag...osv. Det blev dock inget med detta. Vi fick nya vänner på donkan. En hade en trevlig skorpion som han tyckte vi skulle känna på. Det ville vi inte. Efter en glass, lite störd intigritet och ett besök och lite pojkar från petri begav jag mig hemåt. Helgen var mycket lyckad.

Nu ska jag försöka plugga

image49image50

En dans på glas

Gårdagen bjöd på en lång runda i stan med Charlotte, Karin och Emma. Emma stack dock efter en stund. Jag och de återstående 2  spanade efter den perfekta presenten. När vi inte kom på något bestämde oss för lite Ben and Jerry's glass. Tack till Charolttes vän i kassan. Sen kom vi tillslut på vad presenten skulle vara och gick på jakt. Jag hade skoskav och Karin hade en tung väska. Brange tyckte vi mest gnällde och det gjorde vi kanske. Efter vi funnit den nu perfekta presenten satte vi oss i mitten av hansa gallerian och började tillverka vår kreation. Efter ett tag kändes det som vi bodde där. Vi sprang några i taget från affär till affär medans någon satt krav och tillverkade. Det var skoj. Resultatet blev enligt oss strålande personligt och finfint.

Det bar av hemmåt och jag fixade det sista med presenten, klädde om till min party outfitt och gav mig iväg för att träffa Karin på bussen. Vi var efterlängtade vid vår ankomst då vissa höll på att svälta ihjäl. Det bjöds på god mat, gott bål, god efterrätt och annat smått och gott.

Sen bar det av till Lilla torg och sedan vidare till KB där kvällen avslutades. Kb var trevligt som vanligt och där var kul folk och bra musik ( imellanåt inte! ). Dansandes på glas med trevliga vänner och andra var ett trevligt slut på kvällen. Ingen stagedave denna gången, vilket var skönt. Trevligt att sova hemma och inte i en säng på akuten. Fann blodspår på vagnen jag slagit huvudet i och jag undrar om det inte var mina asså. 
     image46    image47


RSS 2.0