Let's go!

I flera veckor har jag haft för mig att det är lame att blogga, men samtidigt är jag ändå inne på alla andras bloggar titt som tätt. Så nu mina vänner är jag åter igen tillbaka. I alla fall för nu. Sommaren är över, värmen är borta och vintern närmar sig. Det märker jag när jag går ut med Hobbe. Men inget stoppar min hund inte. Han ska ut no matter what.

Sommaren har bjudit på det mesta. Massor av jobb, mycket övningskörning, en riktigt rolig resa till Cypern, en och annan blåtira och en förälskelse. Men i samma takt som hösten och kylan kommer närmre desto mer svalnar annat i samma takt. Övningskörningen går mot sitt slut, jobbet rullar på, förälskelsen blev det som det blev med och blåtiran har för länge sedan försvunnit.

Idag kom Carro hit efter skolan med en påse godis, myys!! Känns som alla jobbar eller går i skolan nuförtiden. Så man blir extra glad när man hinner träffa någon. Tänk så många man träffade varje dag i skolan som man bara tog för givet men nu står man här och alla är utspridda på olika håll. Skola, jobb, resa.. you name it!

Som det är nu känns det som tiden står stilla, som om jag inte kommer någonstans. Är trött på mitt jobb och söker konstant efter ett nytt. Vill ut och resa men vet inte var. Vill ta en restresa till värmen eller bara åka upp till Stockholm eller Göteborg en helg. Men alla är så upptagna nuförtiden så det blir svårt att få ihop något. Men jag håller hoppet uppe. Jag vill hålla mig sysslesatt. Men jag får iaf min efterlängtade Danmarksresa på lördag ellerhur flicks? Och visst hade det varit kul att ta en trip till Olso och hälsa på Karin. Kom igen tjejer!!! Let's go!

Nu ska jag sova och ladda för lilla uppkörningen som är imorgon!
GODNATT(L)

RSS 2.0