GÖTET!

Imorgon bär det av till vårt efterlängtade göteborg. Onsdag-lördag med S3B-chicks. Love it. Det ska bli riktigt naaajs ska jag tala om. Imorgon är det valborg och det ska firas...!! Jag är också mycket nyfiken på vad som står i Lisas hemliga brev.. Kan det vara ett Lizzzzzamail /  "Tara mail"...Den som åker ut måste genast lämna Göteborg....

Have fun all! I know I will:D

image88

Grattis Caroline!





                                              

  image87        image84
                                
                             GRATTIS CAROLINE
                                        love you




 


Frukost imorn?


lisa säger:

frukost imorn?

Josefin säger:

absolut!

lisa säger:

var?

lisa säger:

när?

lisa säger:

hur?

Josefin säger:

varför?

Josefin säger:

hahaha

Josefin säger:

esspresso?

lisa säger:

10.00?

lisa säger:

för att vi kan

Josefin säger:

be there!

lisa säger:

oh yees


Another weekend went by

Helgen till ära har jag i princip inte gjort något alls. Ingen utgång denna helgen blev det men det blev jobb 8 h igår och även lite städning. Dagen till ära har jag tillägnat vårt "läxprov" i psykologi. På vårt förra prov "glömde" han att ta med poängen på mina två sista sidor av provet, vilket gav mig ett annat beyg än vad jag skulle få. Tack och lov att jag räknade själv kan man säga. Vad är egentligen ett läxprov? Hans vanliga prov var typ 5 sidor, betyder det att detta är typ 2,5? Jag orkar helt enkelt inte plugga. Men då jag redan gjort allt annat man kan göra för att fördröja tiden återstår pluggningen ändå. Ska ut och springa en runda om en stund också har jag tänkt. Träningen måste igång nu, eller hur Charlotte? Den ska vara effektiv och ge snabbt reslutat, right?

Våren är officiellt här och snart är det dags för Göteborgstripen med en del av favoriterna. Det ska bli kul-kul-kul. För packningstips besök Brangzor.....

Det känns som att kroppen nu har sommarlov men hjärnan har stannat kvar (eller försöker i alla fall) i skolan och vet om att vi ändå har sjukt mycket kvar innan hjärnan också kan ta lov. Det är en månad kvar till balen och 1,5 månad till studenten men vi har 7 stycken stora saker kvar i skolan......


image82

You just have to love it! <3

S:t Petri 100 år

Idag har varit en rikigt mysig dag. Den började med sovmorgon och sedan en cykeltur till skolan. Skolgården var fylld av cheerleaders och elever som skulle fira att Petri fyller 100 år idag. Vi hade en skattjakt men frågan nog alla har slällt sig var, VAR är skatten och VEM fick (får) skatten? Skattjakten gick i alla fall ut på att man skulle samla ihop så många saker på en lista som möjligt och visa upp dessa inför domare Alice. Vi tillverkade en pyramid av x antal klassmedlemar, varav en var jag, en hejarramsa till Petri, gruppuss med 4 tjejer (deltog), en målad Petriflagga och en massa klädbyten(där jag också deltog). Annat vi skulle hitta var ett kärlekspar, en kanot, en man med skägg, en nyckelpiga, langarvodka, 3 liten havsvatten mm. VI fick ihop en himla massa poäng, över 1000p till och med.

Sen blev det blått ris, blå fil och "tårta" i matsalen. Wäääck! Fattar inte att folk verkligen åt detta. Efter "maten" blev det tal och annat i aulan, vilket var något av ett sömnpiller. Fick sms av Emma med en massa ZZZZZzzzzzZ och Lisa snarkade i mitt öra.

Sen blev det promenix i det fina vädert in i stan med miss Lisa aka Lixi för återlämning av en klänning och köp av en annan samt jobbhunt åt Lix. Sorry Lixi men vi får hålla lilltårna. Sen tog vi en glass för att dränka Lisas känslor samt fira hennes avklarade teoriprov. Congraaaatss! Det blev mycket snack om allt och inget, festplaner och boys...! Sen tog jag cyklen hem igen för att senare sticka och sola. Min bild på friskis äger ALLT!

Kisssses

Festligheter

Fredagen var egentligen planerad som en lugn hemma kväll framför en mysig film och lite popcorn men det slutade som vanligt med att det blev en utekväll istället. Kan helt enkelt inte hålla mig hemma en fredag. Det blev en sjukt lyckad kväll, verkligen asså. Har nog inte haft så roligt på länge. Vet inte om det var musiken, lokalen eller  sällskapet, men troligtvis var det en blandning. något som var mindre kul, eller inte alls kul var att jag satt på södervärn i 40 min inatt helt själv. NOT a big fan!

Idag skiner solen något sjukt så jag och mina girls åkte in till stan en sväng för att ta en glass och myysa i solen. Ett par solbrillor hade suttit fint men dom tog jag sönder påväg till busshållsplasten. Det är mycket skickligt må ag säga då min väg till bussen består av max 70 meter. Bra Josefin, bra.

Frågan är hur man ska spendera denna kväll, något tips någon?

image77 


Framtidsplaner - ? = huvudvärk!


Har försökt titta igenom alla kataloger jag fått hem under årets gång på högskoleutbildningar men det är ju förgäves. För det första vet jag inte riktigt vad jag letar efter och för det andra känner jag inte att jag orkar plugga vidare direkt. Men samtidigt känner jag att jag inte vill stå där till hösten arbetslös och utan något att läsa. Pank och utråkad, inte någon dröm precis. Har jobb nu men man vet ju inte vad man gör till hösten. Jag avundas alla de som vet vad de vill göra i framtiden och de som har full koll på läget. Det hade jag velat ha! Om det är någon som har ett bra tips på vad jag hade passat att jobba som får ni ju gärna hojta till!

Regn, dö! Det är dagar som idag man önskade att man inte var singel!

En helt vanlig måndag

Helgen bjöd på mycket trevligheter. Det blev även en lååång helg vilket betyder att det även blev utgång på måndagen. Projektarbetsfirande. Äntligen är arbetet inlämnat och jag känner mig sjukt befriad. Det känns som att om man har fixat det kan man fixa allt. Det blev iaf firande på lilla torg med några classmates. Sjukt trevlig stämmning var det. Efter lilla torg drog vi till donkan och sen hem och sen iväg till Thomas på kvällen för att fira lite till. Visa var "gladare" än andra. Det sjöngs Spice Girlslåtar och spelades "Absolut 99 hits", togs roliga bilder och det försördes lite träningsmaskiner. En helt vanlig måndag helt enkelt.

Fredagen bestod av jobb och sen mys hemma hos Jessica med Caroline. Lördagen började hemma hos Charlotte för att sedan bära vidare till Ivans place där det var 18-årsfest. Vi kom till ett ställe fullt med dräggiga pojkar höhö! Har någon hört uttrycket less is more? :P Vi intog köket, hittade tacos och sen var vi nöjda och letade oss in bland resten av folket. Efter några timmar hos Ivan och drog jag och Karin och lite boys till B&B. Det var trevligt och kvällen blev lyckad måste jag säga.

48 dagar kvar!

image76

Hårt slit, hemskheter och nyfunna ord

Lördagen och söndagen bestod av  hårt slit och hemskheter. Lördagskvällen började med att jag desperat försökte få mig en blund innan jag skulle jobba. Det var tydligen omöjligt och det slutade med att jag låg i 2 h och tittade upp i taket. Efter detta begav jag mig till jobbet för att jobba mellan 23 - 06.45. Sjuk press och slit och vid 4 kände jag mig ganska snurrig. Men allt löste sig och jag fick träffa allt och alla människor. Jessica kom och hälsa på men även massa andra dreggiga människor. Jag fick en överdrivet stor skylt där det stod "ny på jobbet" och den var verkligen jätterolig att kommentera angåg de fulla dreggiga männsikorna som släntade in mellan 3.30 - 5.00. Det tackar jag dem för. Wiho.

Samma kväll hände andra hemskheter som inte kan mäta sig med det överstående. Skönt att Basti mår bra nu iaf. Blev sjukt orolig. Speciellt imorse när vi hade möte 8.15 om vad som hänt. Trodde det hade hänt något värre. Men som tur var hade det inte det. Nu återstår det att de vad som händer.  

Efter skolan kämpade jag och Charlotte för att få ihop något till vårt arbete om kulturmöten. Vi fick ihop 1 av 3 sidor om man inte räknar med sida två som bestod av sjukt oseriösa ord och meningar i storlek 50, (många av dem påhittade). Vi var mycket off-sociala. Det blir spännande för de som hittar det vi skrev ut då vi glömde hämta papperna. Nu måste vi slå våra off-hjärnor ihopa innan kl.21.00 för då ska detta seriösa arbete vara inlämnat. Gah!

Party, sova, jobba natt...

Igår sa jag officiellt upp mig från konståkningen. Dags att göra något nytt. Så efter 10 års träning är det slut. Men men måste erkänna att det har itne varit lika kul denna sista tiden som det varit tidigare. Kan bero en del på att jag fått problem med knäna osv, men man kan inte hålla ett intresse uppe hela livet så jag kände att det var dags att sluta.

Gårdagen bjöd även på fest i höllviken med Jessica och Caroline. Blev trevligare än vi förväntat oss måste jag säga. Roliga männsikor, bra musik och bra sällskap helt enkelt. Jag stör mig på att gatubelysningen inte har uppfunnits i höllviken än. Kolmörk och svinkallt. Vi hade planer på Shakespare men det blev inte så. Lite olyckor hit och dit ledde till att vi stannade på festen.

Idag har jag köpt tyg till min balklänning. Det blev ett silvergrått tyg. Det ska bli tjusigt!

Ikväll eller i natt får man säga kan ni finna mig på Stortorgetsgatukök där jag kommer stå och sälja mat. Jag är just nu väldigt trött efter gårdagen och känner att jag lider av sömnbrist. Hur ska jag orka? HAr ni vägarna förbi kan ni ju alltid komma in och beställa något så jag kan visa mina skills.

Nu får jag väll sova en blund om jag ska klara av att jobba. God natt.


Att vara snäll - underskattat?

Idag har jag varit duktig och varit ute och sprungit. Sjukt härligt väder att springa i. Inte som i söndags när det var motvind, då var det jobbigare.

Det har blivit lite genomgång av novelanalysens olika delar till Svb - analysen imorgon. Jag har även fått ett tecken på att mitt jobb inte glömt bort mig helt. De ringde precis och sa att jag antagligen kommer börja om någon vecka. Lite helger och även efter skolan. Ska bli sjukt skönt med lite pengar i plånboken igen.

Ikväll blir det Greys och det nya programmet "Sverige pussas och kramas". Ska vara något humorprogram med Johan Glans, Björn Gustafsson mf. Det verkar kul så jag ska ge det en chans.

En sak jag har tänkt på är att vara snäll. Att vara snäll är sjukt underskattat tycker jag. Någon som håller med?
Det finns så många som är snälla, men uppskattas det igentligen?
Kiss and hug


A good day

Idag har varit en bra dag. Började dock med filmkunskap 8.15. Men då vi bara kolla på film var det helt okey. Efter det ett långt hål så jag och Challe käka frukost i stan. Det var mys och vi fick även pluggat lite filosofi vilket var välbehövt enför nästa lektions seminarie. Det visade sig gå ganska bra. Efter skolan stekte jag lite pannkakor till mig och syrran som är sjukis. Det blev lite oc, promenad och träning. En bra dag helt enkelt.

1 April idag, 2 månader och 2 dagar till studenten. Men trots denna dagen har ingen kunnat lura mig. Inte ens försökt. 1 april är inte lika kul som det var när man var mindre. Då lurade man folk till höger och vänster. Mina skills har försvunnit.

Nu ska jag sova, GOD NATT!
                                                                                                          image75


RSS 2.0