Vad vore en bal på Hilton, om inte alldeles underbar?

I lördags var det alltså studentbal som stod på shemat. Efter x-antal timmars föreberedelser med hår och klänning(som gick sönder en halvtimme innan jag skulle åka) så stod jag klar i trädgården redo för att bli fottad och snäll syster som jag har blev det många bra bilder. Jag och mina bästa klassvänner hade först uppsamling hemma hos Ivan där vi fick dricka och tilltugg i mängder. Vi började spekulera i hur Ivan är så smal. Det var supertrevligt och mer fina foton blev det. Mycket parbilder också, sååå amerikanskt! Men jag gillar det haha. Jag gick med självaste James Bond, trevligt trevligt.

Sen blev det taxi in till Hilton, som våra kära baldejter stod för. Väl inne på balen blev det mer foto och mingel med champagne. Kvällen blev mycket lyckad med liveband, tal, dans och mys. Love it! Då vår klass inte fick något fint tal av vår mentor tog jag och Madde tag i det talet. Det blev mycket bra haha. Sen tog jag bussen hem ensam i min kalla klänning. Fick en ny "vän" dock. Motvilligt. En tant som stod och snacka med mig i vad som kändes en evighet. Jag ville bara hem och sova då, eller gå tillbaka in på Hilton.

Idag har jag haft mitt sista prov i gymnasiet. Det känns bääst!

Tiden är räknad. 8 dagar!

Love J

image94


  image96

  image95

  image97

Pirruetter i högklackat

Helgen har varit bra. Det började med utgång på fredagen med två favoriter, J och C. Det började hemma hos C och fortsatte på Buddha. Vägen till Buddha var intressant. Små gangster barn som var påfrestande och närgångna, män som försöker sälja öl på bussen, och en busschaufför som svänger hej vilt så man gör pirruetter i högklackad mitt i bussen. Väl inne på buddha var det inte jättekul kanske. Bara ett dansgolv öppet och ganska lamt med folk. Träffa på ett styck Benjamin och ett styck Pontus. Det var trevligt dock. Man började ångra sig att man inte stack till Hipp istället, men när vi gick förbi senare såg där ganska dött ut där med, vilket vi fick konstaterat av Jonne (tre gånger på en dag, shiiit...stalker?). Sen missa vi bussen som vanligt, men 4 min typ och fick vänta en timme extra. Men med trevligt sällskap så fungerar det. Annars bestod denna kväll av dumma sms i överflöd. Sorry.

image93
                                                                           (Hamnade på bild igen haha)

Igår blev det jobb, jobb och jobb. 13-20 befann jag mig på Stortorgets gatukök och lagade mat till hungriga personer. Roligt var när en muslimsk kille blint trodde att jag lurade honom att kebabköttet ej bestod av griskött. Ofta jag ljuger haha. "ey du lurar inte mig vaaa?" Nä dummer.

Dagen består av skolarbeten. Mitt disiplinerande jag (?) har tänkt göra både religionsarbetet och svenskan idag. Opptimist? kanske, det återstå att se.

PUSS

My mind is working overtime

Helgen blev inte helt som planerat men jag fäller inga tårar över det. Veckan som passerat har varit jobbig med mycket plugg, men har även innehållit sina höjdpunkter. Har det berömda talet i aulan imorgon och det känns lite jobbigt. Främst för att jag inte är klar med det men även för att jag inte vill hålla det. Blir även stårt att toppa många av de andra i klassens tal. Men man måste ju inte ha det bästa talet såklart. Jag är nöjd om mitt är bra.

Nästa helg är det bal som gäller, vilket betyder att jag måste bli klar med allt som ska fixas. Det mesta är i för sig klart. Jag har en dejt, klänning, skor och kanske smycken. Frisyren är ett problem som ska lösas och även den brännan jag planerat ha vid denna tiden.

image92

Kurri och jag @ Lix

Solklart MVG

Solklart MVG på mitt projektarbete sa Håkan idag! This is a happy day!:D

Summertime

Denna veckans väder har varit underbart för att inte ta i...Detta om man bortser från min förkyldning som vill hålla i sig. Men den är nästan borta nu har jag bestämt. Så idag tog jag mig till skolan efter många dagars ledighet och det var myyyys. Inte lektionerna då utan rasterna såklart. Det blev glasssande, bokstavligt talat. Brillor på huvudet och glass i hand. Sen blev det lite lackning på Curt och lite tidsfördriv på psykologin. Efter det blev det mys i stan med Caroline som jag itne träffat på hundra år. Det blev god fika och provning av ex antal klänningar. KÄR i klänningar. Sen ringde mr T och kom in till stan och fiiiixxxa godsaker=) Lisas fest är nu räddad och planen ska sättas i verket, right LIX?:D Om allt slutar som det ska det vill säga, och inte på gräsmattan höhö. Med ny klänning, high heels och ett glatt leende fixar allt sig. Jag är sjukt PEPP!



                     image91

Känn ingen sorg för mig Göteborg..

...för jag har ju tjejerna kvar i Malmö.

I natt har jag sovit lika gott och länge som en 18-åring som varit på Parklane i en vecka....TACK för en minnesvärd resa darls! Har verkligen haft jätteroligt. Saknar götet gör man en aning, men er får man i alla fall träffa imorgon och det är snäppet bättre!

Det är omöjligt att ta upp allt roligt som hänt denna resan men höjdpunkterna ska jag helt klart ta upp.

Kommer ni ihåg:


När Madde frågade om vi snart var framme, när bussen rullat i 2 min?

När vi kom fram till "hotellet" och trodde vi skulle bo i de skabbiga barackerna?

När ingen ville ha den enda sängen som inte var en våningssäng?

När alla ville ha min säng, den enda som inte var en våningssäng, för att ni kom på att man sov som en gud i den?

När vi upptäckte att "lisas" säng var en soffa?

När jag glömde andas när Charlotte pratade i telefon?

När Emma slog huvudet i en brevlåda och fick åka ambulans?

När vi stod på VIP-listan på Deep (23) i Göteborg och hade en underbar natt?

När vi hittade ett gäng Göteborgsbrats som bjöd på skumpa och jordgubbar?

När vi kom in VIP på Parklane (22) och hade ytterligare en kväll med riktigt flyt?

När vi alla villa ha likadana klännigar?

När Emma snarkade som vågor och fick spasmaanfall?


image89

image90


TACK TJEJER!
Love


RSS 2.0