one day you're in, next day you're out

Jag längtar....

tills jag får min lön,
tills mitt mobilabonemang går ut!!!!
tills jag, Caroline och Jessica flyr landet och bosätter oss på Cypern i en vecka,
tills jag inte ska jobba 11h pass varje dag,
tills jag får körkort, (GRATTIS LIXI)
tills New York (Jessica ?)

Efter en slitsam natt på Gatuköket och en dag i solen kände jag att jag behövde komma ut och göra något. Så det blev en mysig kvällsfika på lilla torg med Caroline. Alltid lika trevligt. Där var mycket folk och vissa undrar man vad de gör ute. Som sagt mycket sommar"söta" personer ute. Vi blev bjudna på någon smothieshot. Carro dissa den direkt men jag tyckte den var god. Intresseklubben antecknar jag vet. Det blev mycket snack om allt och inget och man blev uppdaterad om senaste nytt. Vi längtar något otroligt efter vår resa och att vår jobbtid ska ta slut. Framförallt vill jag ha min lön.

Charlotte är en trogen kvällsbesökare på jobbet. Det är uppskattat. Tyvärr är det alltid mycket att göra när du kommer men jag tror du överlever. Du hade vad jag såg en stor och stark kille att underhålla dig med. Sandby? Senast jag gick ut, och då menar jag gå ut det var på skolavslutningen. Måste säga att igår var jag riktigt sugen. Men vad gör man inte för pengar.


Jag har tänkt på en sak. Hur lätt folk passerar genom ens liv. Om man tänker efter så finns det så många som man har kännt, alltså riktigt bra, som sedan bara försvinner ut ur ens liv och man vet inte varför. Men samtidigt är det självklart. Personer man haft nära sig, pratat med varje dag under en låång tid är puts väck och man vet inte vad som händer. Det bara händer. Detta blev flummigt men det känns sjukt på något sätt. Det är tur man har de dära som man alltid kan lita på och som alltid finns där no matter what. Det känns skönt ska jag säga. Nu blev det lite seriöst och det var inte helt meningen men så kan det bli ibland.


PÖSS


en riktig thriller

Då sitter jag här igen och inväntar att klockan ska bli ca 23.20 så jag kan ta bussen in till stan. Det är inte en utekväll som står på schemat inte. Det är nattjobb som gäller igen. Aldrig är man ledig nuförtiden. Men det är väl mitt eget fel i för sig. Har varit så noga med att parera in alla tider med jobb1, jobb2, körskola och plugga teori. Me not like. Jag har inte riktigt tänkt på hur jag ska orka bara. Nästa vecka har jag 5 stycken 11 h pass på ljungens camping, 1 5,5 h pass på Stortorgets gatukök och4 körlektioner. Jag frågar mig en sak, hur ska jag orka? Det gör jag antagligen inte men vad gör man inte för en fet lön? Vad kan man säga, jag är en workoholic bitch. Så kvällen kommer antagligen bestå av ytterligare kärleksförklaringar från killar/män i allt från 17-35 års ålder. Det är galet hur mycket kärlek de vill ge till folk de inte känner när de är dragna. Förra helgen fick jag höra att jag var alldeles för vacker för att jobba i ett gatukök. Jag har svårt att föreställa mig var han såg det vackra då jag efter x antal timmars jobb kände mig ganska sliten. Men det är som man säger, alla ser snyggare ut efter några glas.

Dagen till ära har jag även haft dubbellektion på Erikssons med Jan. Han tyckte jag börjar få kläm på ett och annat nu. Men det var lite klyddig må jag säga, speciellt när man körde utanför Carolajnis hus. Vad tänker folk när de gör sånna smala vägar. Men tredje gången gilt som man säger, då svängde jag fint genom den minimala svängen och använde dragläget precis som jag skulle. Då skulle ni sätt Jans min. Han var mycket nöjd. En halvtimme tidigare körde vi runt i industriområdet och efter några varv runt området med nerväxling och uppväxling fick jag köra utan att han sa något. Jag närmar mig en sväng, släpper på gasen, bromsar och tittar ner på växelspaken men växlar inte. När jag komemr ur svängen så tittar Jan på mig och säger, "Jaha där skulle du ju växlat ner till tvåan, det har vi ju gjort alla andra gånger. Varför inte göra det nu ?" Han är rätt kul måste jag säga haha. Sen fixa jag det galant, det höll han med om. Wiho!

Jag har även hunnit med en svindyr synundersökning, en runda i stan med ett antal shoppingfynd och en och annan fight med min hund. Mitt liv är en riktig thriller, vilket jag hört förut.

Nu ska jag få på mig lite arbetskläder. Ha en trevlig utekväll ni som ska ut. Själv ska man slita som ett djur.
Puss på er

I make things happen

Jag är riktigt nöjd med mig själv nuförtiden. Jag tar tag i saker och får saker att hända. Jag har i dagarna skrivit in mig på intensivkurs på Erikssons trafikskola. Jag har nu fått en gäng med lektioner uppbokade och har kommit igång med min teori. Helnöjd Josefin. Eftersom jag börjar köra imorgon med körlärare Jan, var jag ute och testa bilen med pappa idag. Jag hade inte tappat något sedan augusti förra året. Great!

Jag har även varit på jobbintervju idag på Ljungens camping som gatukökspersonal. De gillade mig och mina erfarenheter så det vill jag ska börja jobba där. Det är då ett sommarjobb och håller på fram till början på augusti. Frågan är nu hur jag ska parera mina tider på Stortorgets gatukök. Jag har införskaffat mig ett sommarkort för 450 kr, så nu har jag 50 resor för nio kronor styck att åka för i hela skåne + helsningör. Båstad? och i så fall vilken dag?

Jag är en glad Josefin dessa dagar=)

Now, Bed time!

RSS 2.0