Hemma i Sverige

Nu har jag varit hemma i snart en månad. Tiden går undan! Det känns bra att vara hemma trots att jag saknar livet,  vännerna och familjen Hedberg i Luxemburg. Men nu får jag vara med min familj och mina vänner här hemma och det är toppen!
 
Helgen bjuder på mycket kul. Imorgon blir det stor sommrig fest, på lördag blir det 90-årsfest här hemma för mamma och pappa om båda fyllt 45 i år. Samma kväll ska Brange ha sin avskedsfest/ 20-årsfest så den tittar jag antagligen också in på. Fattar inte att du ska åka iväg. Jag kom ju precis hem. Hade varit jättekul att hälsa på dig när du är i Cali. Men det får väl bli till våren i så fall då ekonomin förmodligen ser ljusare ut. Samma kväll ska även min lilla Toivo ha sin 20 årsfest i Gävle men den kan jag tyvärr inte komma till. Hoppas du får det toppen iaf vännen! På söndag lutar det åt bio. Mycket att se fram emot!

Om en vecka kommer Maja! Det ser jag också fram emot. Tusan vad länge sedan det var vi sågs. Saknar dig min vän!





Tack för 8 fina månader med er!

Rock Á field och Hej då - middag!

Då har det åter igen gått ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Men snart så behöver ni där hemma inte läsa i min blogg längre för jag är hemma om 4 dagar.

Tänkte ta en liten snabb genomgång om vad jag gjort i veckan.

Söndag: Rock Á field med Tova! Sjukt rolig dag med strålande sol och bra musik. Är helt kär i Kings of leons låtar. Så mysiga! Andra bra band som var där va Razorlights, Franz Ferdinand, The Ting tings, Papa Roach och The Virgins. Där var en massa Luxemburgiska band också och Peter fox som är Tysk men det gilla vi inte. Tack Tova för en superbra dag!

,



I tisdags var vi på Restaurang vi som är kvar - några. Vi satt på en kinaresturangs uteservering hur många timmar som helst. Supermysigt! Jag sa "hej då" till Emelie. Sista gången jag träffa henne i Lux..Iaf under dessa omstängdigheterna. Sa också hej då till Nicklas. En ny/gammal au-pair här nere från Helsingborg.

Idag har jag jobbat 1 h och 20 min. Ganska najs. Resten av tiden har jag solat i 30 graders värme och sen somnade jag när jag skulle plugga franska. Bra dag helt enkelt!

Ikväll blir det bio med tjejerna. Hangover ska vi se. Först ska jag sitta barnvakt en timme så jag får kila nu.

Puss hej leverpastej!

RSS 2.0