Sex and the city

Lång tid har gått sedan det förra inlägget. Börjar bli dålig på att uppdatera här. Midsommar var trevlig med middag först  hemma hos mig med lite chicks. God mat och trevligt sällskap slår aldrig fel. Sen bar det av mot festen. På södervärn springer jag till bussen ( jag fick springa fortast för att de ansåg att mina skor var lättast att springa i). Så var inte fallet eftersom jag ramlade en meter framför bussen, skrapar upp båda knäna och får hål på strumpbyxorna och vrickar foten så den blir helt svullen och blå. Busschauffören var snäll. Han väntade, gav mig plåster och sårtvätt och tyckte synd om mig. I like. " Spring aldrig till bussen, det kommer en var tionde minut" . YEAH rigth. Jag springer alltid till bussen. Det är mig grej. Kvällen blev iaf kul med nytt trevligt folk. Jag blev buren igen. Det börjar bli en tradition på midsommar. Kanske för att jag alltid skadar mig då. Varför är en bra fråga.

Dagen efter vaknar jag upp med en blå och extremt svullen fot som jag inte kan gå på. Men det värsta är att jag ska jobba. Jag ska öppna på jobbet, SJÄLV. Mamma fick köra mig till jobbet och jag haltade runt på en fot och var sjukt stressad. Jag råkade hälla ut ca 100 grader varmt vatten över samma fot jag tidigare stukat och det blev en pankaka av det helt. Så idag sitter jag här med en stukad fot med brännskada på. I like (NOT).

Igår blev det en mysig kväll med min chicks. Vi gick och såg Sex and the city, jag, maddi, challis och lixi. Den var över förväntan bra. Då hade jag också höga förväntningar från början. Den var alltså SUPER. En riktig må bra film. Den fick en att få en och annan tår i ögat, ett och annat leenade på läpparna och massor av skratt. Man blev en hel del lovesick. kärlek kärlek kärlek.

LOVE!

People always leave

I onsdags blev det mys med Madde och Emma hemma hos Emma som hade gjort fint med ost och kex och annat gott. Det blev mycket snack och mys. Det slutade med att jag bet Madde i läppen. Vad hände? Sen blev det Etage där vi hittade Krissan, Miccan och lite andra. Jag och Emma hamna på bild. Denna gång blev den faktiskt lyckad måste jag säga. Kvällen blev bra och helt lagom. Fick dock gå ut med hunden kl 4.30 på morgonen vilket inte var lika populärt. Sen fick jag gå upp kl 7.30 för att då stack alla till jobbet så då var man hundvakt igen.


 
(Etage)


Helgen har bestått av jobb, jobb och åter jobb. Lön om två veckor. Kom nu tack! Ikväll blir det avsked av Karin med de andra chicksen för hon ska till Norge....Tell my Whyyyyy? Nä men du får det alldeles säkert jättebra. Men kommer sakna dig Kurrrriii. Love you!


Vad händer på midsommar? 

   

 
 

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för er!

Idag har jag gått mina sista steg på S:t petri skola. I alla fall som elev. Jag har träffat mina bästa klassisar, haft min sista mentorstid och min sista avslutning i aulan. Det känns bra men samtidigt lite tomt. Nu måste man verkligen börja göra något med sitt liv. Jag har ett jobb och nu ska jag ta körkort. Jag har även bokat min teori idag så nu får jag börja plugga också.
Efter skolan idag blev det fikamys i stan med tjajorna. Tappa dock mitt örhänge. Inget är på min sida nu för tiden. Ber om ursäkt om jag är en glädjedödare i många lägen, men jag är inte på topp just nu. That's why. Ikväll ska iaf humöret stiga och jag ska till Etage med lite girls. Det ska bli bra för vi är bra. Fy fan vad vi är bra!





S3B - En del av mitt hjärta kommer alltid slå för er!



The first thing on my mind

Söndagen bestod av trevligt besök av Jessican min som ville titta på Hobbe. Sen blev det god fika ute i det nya uterummet. MYS. Efter det var det catch up med tjejerna i klassen. Vi åt middag på Mando och det var mysmysmys. Mycket snack och sånt trevligt.


   


Igår var jag ensam hundpassare enda tills klockan 15.30 och det var itne lätt kan jag säga. Hobbe var ganska pestig igår. Han bet mig på X antal ställen, bla i läppen. Men det gick över och sen blev han istället hängig istället och börja hosta och hicka så vi trodde han blivit sjukt eller något likande. Men nu mår han bra i alla fall och idag har han varit riktigt duktig.



The first thing on my mind when I wake up, and the last thing on my mind when I go to sleep.

Student och valpägare. Kan det bli bättre?

Då har det gått några dagar sedan studenten och dessa har både varit bra och mindre bra. Somliga inte alls bra, andra jättebra. Studenten var en underbar dag. Vädert var på topp, kunde inte varit bättre, klassen var snyggare än någonsin, alla var glada och vi tog STUDENTEN. VI började med en mysig champagnefrukost i Slottsparken för att sedan gå runt i stan och vissla och vara glada. Sen blev det lunch på Gränden med klassen vilket var myspys. Sen blev det fotografering med klassen på skolgården. Efter det var det inväntan av utsläppet som väntade. Efter en ratad spexfilm, mycket skrik och glädje och några signerade studentmössor senare gick vi ut på trappan. Vilken underbar känsla, vilken stämning vilken dag. Sen var det flaktur runt i stan vilket var sjukt ball. Synd att vår klass inte kan samsas om musiken bara. Väl hemma var det en supermysig samling av vänner och släkt. Det var mycket god mat och dricka och jag fick en massa presenter, pengar, blommor och gosedjur. Toppenkväll! Efter detta bar det iväg mot Luftkastellet med kära Jessica och Caroline. Det var också mycket trelvigt även om man var lite trött vid det laget.

Dagen efter var konstigt till en början. Förstod förtfarande inte att jag tagit studenten. Inte ens när jag och Madde stod på Borgarskolan och tittade när Miccan gick ut förstod jag att det hade jag gjort dagen innan. Tror inte ens jag insett det nu. Men iaf så bjöd onsdagen på fyra trevliga studenter och utgång på Kvällen. Tack till Ellan som sålde sin biljett till mig. Hade sjukt kul på Amiralen, well iaf tills jag skulle gå. Var nått otroligt laddad. Men batteriet ladda ur i ett nafs.

Torsdagen bjöd även den på student. Denna gången hos Simon i Smygehamn. Det var mysigt att komma ut på landet ett tag och inte tänka på allt, utan bara vara. Kul att träffa sina barndomskompisar. Då förstår man hur fort tiden har gått och hur gammal man faktiskt hunnit bli.

Igår, fredag, var jag och familjen och hämtade vår efterlängtade valp. Efter mycket namnvelande ska den nu heta Hobbe. Han är det sötaste man kan tänka sig. Jag kan sitta och titta på honom i en evighet.

   

Idag har jag jobbat i en evighet känns det som. Ikväll blir det lite fest hos Jesper med Kurry. We have a lot to talk about. Imorgon blir det mys med Jessica och sedan tjejkväll med mina "gamla" klasstjejer. Great!

LOVE

Studentens lyckliga dar

Dagarna denna veckan har flygit förbi. En underbar vecka som spenderats med underbara människor. Brännbollsturnering mot borgars tjejer som vi såklart vann. Sen på kvällen blev det grillning med klassen och några naturare. Torsdagen bjöd på målning av lakan till flaket, uppladdning i slottsparken och sedan utsparkslekar. Det var kulkulkul. Myckaet bad mycket ägg och mjöl. KUL helt enkelt.

I fredags blev det studentfest hos Christian med Kurrrii vilket var skoj. Lite för mycket vin dock vilket förstörde resten av min kväll och även andras. Fy på mig typ. Kvällen slutade med gråt i ett rum hemma hos Benne på hans 18 årsfest,. Inte var helt lyckat. Allt blev uppklarat dagen efter i alla fall och jag fick ett trevligt besök. På kvällen blev det turkiskt bröllop med familjen vilket var annerlunda men kul.  Igår, söndag, blev det stranden med Caroline, som jag inte träffat på för länge. Det behövde vi. Som sagt veckan har bjudit på mycket.

Idag och igår har jag hjälpt till hemma och fixat inför studenten som är IMORGON. Oh happppy day. Dagen som vi väntat på sååå länge nu känns det som är här. Samtidigt känns det som vi nyss började ettan, visst?

Måste passa på att säga att dessa tre åren av mitt liv har varit de absolut bästa. Har funnit så många nya underbara vänner. Inte kommer jag släppa taget om er bara för vi slutar skolan. Imorgon ska vi fira något fruktansvärt. Det är pirrigt och jag längtar.

Vem kommer skrika högst på trappan? JAG!




RSS 2.0