A day off

Idag tog jag mig friheten att vara hemma! Mestadels för att jag endast hade en lektion på 55 min, samhälle. Sov länge istället och det var myyys. Sen blev det filmtajm med systrar i jeans och lite fika på det. Fick även gjort lite svenska och sånt roligt.

Nu är det inväntan av Greys som gäller <3 I lovee it!!

Snart är det helg vilket bjuder på en massa firande av Madeleine som blir 19 bast. Middag, utgång, laserdome = FUN. Själv har man 240 dagar kvar till sin egen födelsedag MEN jag är en glad 18 åring och längtar inte direkt efter min 19-årsdag. I helgen blir det även jakt på studentklänning/balklänning. Måste bestämma färg, utseende och allt, svååårt.

Längtar något grymt efter att åka utomlands. Vill tillbaka till Bulgarien och framåt till Ayia Napa. 

image40  image41  image43  
                           image44     image45      

A fool for love

Nu är lovet slut och skolan och allvaret har börjat igen. Efter 4,5 h sömn i natt tog jag mig på CYKEL till skolan för att ha bild. Till mitt missnöje kom varken Madde eller Brange dit så jag, Johan och Nick fick klara oss själva. Men jag blev nästan klar med mitt evighetskollage. Toppen!

Filosofiplugg står på dagens to do list! Såg även OC, och det var ett av de bästa avsnitten ever. När Summer tar tillbaka Seth och de kysser varandra i regnet. Maybe I'm a fool for love, but I just love this.


image39




Han är allt bra underbar !

http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=79650&lid=lista_882659&lpos=5

Hot dejt

Dagen till ära vaknade jag tidigare än vanligt, nämligen 10.15 för att senare träffa min heta dejt i stan. Det blev fika och en sväng shopping, mys mys. Vinden tog i ovanligt mycket och jag och min dejt konstaterade att det hade utvecklats en orkan light!

Jag med min träningsverk och fötter med skoskav tog mig till en kall ishall för träning.

Kvällen bjuder på Let's dance. Synd är dock att Måns har gjort en Josefin i repris, nämligen stagedivat och fått hjärnskakning. Whyyy?
Kvällen har även bjudit på trevliga sms och underhållning.

image38


Hälsning från Bad Gastein - "Ett litet lejon! Det lilla lejonet är packat!"

Kyss!

An uncommon Wednesday

Igår var jag en sväng i stan med mamma där jag fick ett par nya stövlar. Övernice! Sen blev det träning på det och jag vaknade upp med träningsvärk. Måste tränat hårt.

Dagen har bestått av Top gun med en het Tom Cruise, Gilmoregirls och Oc. Jag är trött som en kattunge!
Ikväll har det varit funderingar från och till om etage eller inte men det blir mys framför tvn med Greys(L)




image37


Everyday needs a purpose

Idag vaknade jag tidigt och cyklade till banken med mamma och tog ut pengar som jag tydligen hade på ett konto som öppnats för länge sedan. Nått miljonkonto, men där var dock inte en mille utan 1080 kr. Om man hade öppnat ett sånt kunde man ha vunnit en miljon men det hade jag inte gjort. Men men jag säger inte nej till 1080 kr. Mer än ett studiebirdag, yeaah.

Efter detta tog vi oss hem, fiskade upp syrran och åkte till Helsingborg för att sälja min jacka. Där fiskade jag in 1000 kronor till och mamma fick 150 kronor för bensin. Jag köpte även ett linne för 50 kronor som var supersött. Efter en runda i helsingborgs stad som inte är alltför stor blev det lite fika hos mormor och morfar i lund där vi även fick en dvd som deinte använde. Den ena dvd:n åker in på mitt rum Wiho. Ikväll blir det filmmys med the Holiday. I love it!


 

image35

Look for the girl in the red hat

Söndag, inte vilken söndag som helst, utan en söndag som man slipper ha ångest över. Det är ingen skola imorgon. Underbart. Men samtidigt oroar vi oss över att skolan snart är slut och över att ta studenten (även om det ska bli en underbar dag) . Vi vill inte gå i skolan men samtidigt vill vi, är det inte konstigt? Idag är det 106 dagar tills studenten, tills den 3 juni. Sen är det hej då Petri -> hej ? "Men livet är inte de dagar som går de är de man minns".
Idag har jag tagit mig samman och sökt jobb. Det behöver jag. Ska söka fler imorgon och sen är det bara att vänta på svar. Jag har även sett på en av alla de filmer jag köpte igår. Elizabethtown. Very sweet. Älskar slutet!


image33

fynd fynd fynd

Idag har jag fyndat en massa. Först köpte familjen Andersson 25 filmer för priset av 500 kr. Lär ha fullt upp nu för att titta igenom dem. Senare på H&M köpte jag två par skor och fick en sjal på köpet, då hon glömde slå in den. Thanx, you made my day. Så allt det till priset av 200 kronor.  
 
Kvällen har bestått av melodifestival med en flygande Björn Gustavsson och ett antal bra låtar av bla Sanna Nielsen och Lasse Lindh. Gillar hans låt övermycket. Lite Lars Winnerbäck över det hela. Att Carola bara kom till andra chansen var topper över i:et. Hon är ju bara för mycket. Efter det blev det movietime med "She's the man" Sett den tusen gånger med den är överball.

Fick en rapport av Charlotte nu ikväll att hon har det kul kul kul. Have fun och ta det lugnt med shotsen.

Min Ipod is back to life by the way so I'm happy!


Nu är det bedtime Puss & Kram

Lov

Nu är det LOV!

Jag och Lisa har varit dagisfröknar idag, vilket vi klarade mycket bra. Vi lånade två små barn från förskolan till vårt psykologiarbete. Vi blev omtyckta delux och de ville inte vi skulle gå. Yeah!

Sen blev det en snabb sväng i stan, där jag blev kär, flera gånger om men ja, jag blev kär. Sen skulle jag cykla hem i en iskall motvind, då jag numera cyklar fram och tillbaka överallt. Som madde sagt, trampa luften ren. Men dock utan I-poden då den nog också frusigt mycket. Den är orörlig och har varit så förlänge nu. I want you back.

Ikväll tillbringas min kväll framför tvn och let's dance! Myyskväll.. Hade dock varit mysigare med någon att toffla med, men som jag sa igår på vår allahjärtansdagdejt så är jag en glad singel just nu. Men återfall kan aldrig skada?

Jag har även sålt en jacka, kom pengar, kom! Helsingborg på måndag!


image32

(vill ha min hund nu!)

PUSS


Valentine's day <3

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny,
when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
när Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar ett lik för att slippa krångla,
min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,
då ser man galen ut.
Det hör egentligen inte hit och höra,
det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
och vi satt på en parkbänk, jag var kär,
hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,
våga chansa och se hur det går.
vad är fegt, vad är mod?
What is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
(Björn Gustavsson)


Tack för en trevlig singel á la "sex and the city" kväll! Den bästa alla hjärtans dag ever haha!

Hollywood nästa!

Då har man den senaste 1,5 h genomlidigt en filmgala. Den var kul och så men vår film....Jag och Lisa grät av nervositet och skratt. Palla att zoombi - filmen var precis innan våran! Men men vi är nöjda! ÄLSKA Julia och Romeo "petri vs borgar" the movie. Varför vann inte den lixom, vad är grejen med det? En dag kommer den bli känd och vinna över alla andra filmer som någonsin gjorts. Jag tror helt enkelt att världen inte är redo för våra film ännu (med ett undantag från s3b som gillade den) Har alltid sagt att våran klass är högt utvecklade.

Nu har jag en filmanalys och ett samhällsprov kvar, en alla hjärtansdag och sen sen sen ÄR det LOV! I'm loving it. Nu ska jag studa, BYE!

image30

So put your new dress, your goggels and your highest heels on!

Igår började kvällen hemma hos Ivan med Karin mf. vilket var mycket mycket trevligt! Vissa saker blir aldrig uttjatade som Grace Kelly, och då menar jag inte låten i sig utan när den sjöngs av en person i sommaras. Asball! Och nej jag ska se till att du inte hittar något att tracka mig för :D Efter några timmar hos Ivan tog vi oss med taxi till Amore för lite Á pres-ski. Jag var utrustad med goggels, benvärmare och en ny klänning kvällen till ära. Ryktena hade sagt att där skulle finnas snö på stället men det enda vi fann var en isklump vid entrén. Minnena därfifrån blev dock få. Hann hälsa på lite nära och kära och ta några turer på dansgolvet men sen tog jag och Karin på oss ett uppdrag vilket jag tycker vi klarade finfint om vi räknar bort de långa minuternas väntan på Branges trappa då vi låst oss ute. Fan vad rädda vi var då med dig på ovanvåningen! Man kände sig ganska hjälplös. Men allt ordnade sig tillslut ! Älskar er, älskar oss!

Idag har varit en mycket mysig dag. Har invigt mina solbrillor för året och tog en promenad i solen. Myys!
Lite plugg och one three hill är vad jag ägnat mig åt. Nu är det middag på menyn!

PUSS

Back on track

Jag har varit off ett tag, I know. Men nu är jag tillbaka!

Helgen bjöd på mycket trevligheter. På fredagen blev det middag och singstar hos Maria och efter det slagt. Det blev en mycket trevlig kväll. Dagen efter blev det filmkväll med Jessica vilket var myyys. Jag är även tillbaka på träningen nu och känner mig duktig. Blir sjukt rastlös av att inte röra på mig.

Dagen bestod av att göra vår film till en ny Oscar. Synd att vi klanta till ljudet bara så nu måste den fixas ytterligare en gång. Filmgala på tisdag kl 18.00 - Petris aula. Vill ni komma, skriv det så fixar jag in er!

Klassresa! Prag blev det tyvärr inte, men kanske Göteborg eller Stockholm? Tycker verkligen vi ska åka någonstans innan avslutningen.

I helgen blir det À près-ski på Amore! Men vad ska man ha på sig? Skidstav i handen och liftkort runt halsen?

Vad är grejen med att köpa varandra på facebook?

RSS 2.0