18.55

Idag blev det lite stan efter skolan med Madde,Challe och Karin (lite Lisa). Det va trevligt då vi fyndade billiga öronhänge och även en inte lika billig present. Good work! Till Maddes förtjusning använde vi även hennes presentkort då hon inte ville ha det kvar. Ett minus går till hon i kassan, sjukt sur.

Behöver inte oroa mig för mitt tal idag som ska vara klart imorgon, då jag fixade det igår, vilket är sjukt skönt. Har träning ikväll men har inte varit där på ett bra tag p g a min olycka men nu känns det mest som jag inte orkar gå dit.

Fick en livsrapport av Caroline idag från Val thoréns. Hon hade det tydligen UNDERBART som hon uttryckte det. Hon var på väg till after ski och jag satt framför tvn och titta på Gilmore girls. Livet är bra orättvist ibland. Någon som pratar mycket om skiiii är Braaangzor, allt från beslutsångest om skidjacka till outfitt på A pré SKI. Det är dock långt tid tills dess men jag förstår dina problem;) Ingen Val AUXEN blir det på torsdag så nu är det tänkt att dagen till ära ska gå till projektarbetet. We'll see about that!

Dagens lätt roligaste var en berättelse om ett badkar!


Carpe diem

Denna helgen har varit otroligt lugn, vilket den också skulle vara. Kände inte direkt för utgång efter förra helgens bravader. Det har blivit en hel del tittande på konståknings EM. Men även cykling i orkan till videomix, hyrde film och cykling i ännu värre orkan tillbaka.

- Var det inte denna videomix där det var ett stort rån precis?
-Ingen aning.
-Jag lovar den såg ut precis som denna.

Sen blev det filmmys @ my place, fruktsallad och annat.

sis: Denna chokladsåsen funkar inte (suttit länge och försökt få ut nått)
dad: Jag kan hjälpa dig! (tar en massa chokladsås på sin egen tallrik)
sis: Men vad GÖR du?
dad: Jag skulle bara se om den funkade!

Sen blev det lite Filippa Bark och sådant. Sjuk humor verkligen men jag gillar det!

"Du vet vad carpe diem betyder va?", "nä, vadå då?", "Men shit, fånga dagen!", "hur ska jag veta det?", "det ska man veta, allmänbildning!"


Idag har jag jobbar med projektarbetet! Det går långsamt men framåt. Plus till mig.


PUSS


Die young stay beautiful

                   image28           
       Heath Ledger
                 Die young stay beautiful? Får det lov att vara så?   
                     :(                  

Ni är inte som alla andra och de flesta, ni är inte bara bra, ni är de bästa! (L)

image27



(Bild från i fredags, på förfest hos Emma)

Drama, drama, drama...

Denna helgen har inte varit som alla andra utan mycket speciell. Inte på ett bra sätt. Den började dock med mycket trevlig stämmning hemma hos Emma där vi förfestade. Sen bar det av till kb, där det till en början var lika trevligt. Men efter ca en timme så var det inte lika kul. När jag och Carro skulle gå upp på scenen och dansa blev jag nerputtad och slog huvudet i en järnstång. Efter detta följde ambulans, hjärnskakning, fem stygn i huvudet, övernattning på akuten och hemkomst kl 17 nästa dag. Där föjde ett antal sms som t e x "ge mig ett livstecken". Jag fick inte ha mobilen igång så ingen visste var jag tagit vägen. Allt hände ju redan vid 1- tiden. Mina finjeans klarade tvätten och alla fläckar gick bort - evigt tacksam!
 
Carro var världsbäst och hjälpte till en massa. Du är en riktig pärla(L)!

Igår blev det mycket vila och en dålig kattfilm. Idag blev det lite plugga om feminister och snart ska mamma firas med lite släkt.


Män borde kopplas?

Dagen började med att jag gick upp klockan 6 för att gratta min mamma som fyller år, vilket jag tyckte var väldigt snällt då jag började skolan kl 9. Hur det slutade med att jag en kvart innan lektionen började kom på att det kanske var dags att cykla är en annan femma. Jag cyklade fortare än aldrig förr och kom i tid vilket var bra då vi hade ny lärare och allt. Blev dock störd av en massa onödiga kommentarer dagen igenom, vilket är tråkigt.  Men men, dagen blev bara bättre när jag fick höra nästa nyhet. Men kul henne får man ju säga. Men för mig känns det som ett fett Quoi?

Min, Maddes, Karins och Emmas redovisning ska nog bli bra med en blandning av "män i koppel", kommenterar som "kvinnor är också människor" och "om kvinnan är två meter från spisen är hon på flykt". Dessa fina citat tackar vi Axel för. Vår redovisning om feminismen kommer att regera.

Ingen filmkunskap idag heller då läraren är sjuk, undrar vad som kommer hända med filmgalan? Lisa och jag blev iaf glada över att sluta tidigt. Dagen har även bjudit på samtalsämnen som, hur många i klassen som strulat med varandra, hur många isåfall och om man kan räkna på handen hur många på skolan man strulat med. Jonne tyckte dock vår klass var en aning incest. Men han har ingen talan!

Snart är det träning!

XOXO


Hej hej Monica?

Ytterligare en skoldag har gått och idag började jag min sista termin med en lektion filosofi och efter den slutade jag även min dag. Jag, Madde och Emma gick en sväng i stan och sen stack Emma hem och jag och Madde tog en  välförtjänt fika. Vi stötte på ett gäng killar som kom fram och sjöng "hej hej Monica" för oss och var allmänt läskiga. Jag slände ur mig en kommentar och enligt Madde har jag blivit bra på detta på sista tiden. Det är alltid kul att höra!

Jag har jobbat med mitt projektarbete idag också, känner mig motiverad på nått sätt. I brist på annat skulle jag tro. Igår fyndade jag en massa smycken för endast 0kr och jag känner mig mycket nöjd. Jag såg även klart de två sista avsnitten av Sex and the city. Nu känns det tomt och jag vill ha en ny box.

Idag blir Josefin lite fattigare då hon ska betala in första delen av sin resa. Känns hårt men samtidigt, vilken resa vi ska få. Can't wait!

Ser fram emot helgen. Fredag blir det kb och lördag fest @ jonnes place? Får även heja på Jessica som ska tävla och säga hejdå till Caroline som åker till Frankrike.


Dream catch me when I fall...

Addiction ?

Gårdagen bjöd på en trevlig och mycket rolig kväll hemma hos Baltzar. Mycket trevliga pojkar med mycket ovanliga samtalsämnen. I like. Blev tillfrågad allt från en falafeldejt till en sushidejt. Who can turn that down?:) Vissa tyckte att Vall Åsén var ett mycket finare namn på den kommande studiedagens resa. Men vem säger emot?

Några timmar, många skratt och en visklek senare tog jag taxi hem till min då efterlängtade säng. Detta hände mig medan andra missade sin buss och fick vandra runt i genom stan för att hitta ett place to sleep. Skadeglädjen är den sanna glädjen. Jag fick även en inneboende på mitt golv. Inte varje dag det händer.

Idag var jag på bodybalance med mamma, Molly och My. Det var uppiggande och man kände sig mycket duktig efteråt, trots vissa konstiga och omöjliga övningar. Tränaren var vältränad, yuuum!=)

Tänka sig hur många avsnitt av Sex and the City man kan se under en dag. Jag har upptäckt att jag endast har en skiva kvar av hela boxen. Addiction?


/ LOVE J


!

En samhällslektion och X antal "Sex and the city" avsnitt senare tog jag mig på bussen till Ljunghusen för att träffa Jessica! Det var nice nice! Men Carro hade nog det mera nice;) Kan även meddela att jag fått min efterlängtade Petritröja:D

Idag blir det Party för hela slanten @ Baltzars och det ska bli kul kul kul!

Jag vill även tillägga att jag gillar att skriva utropstecken och att skriva stor bokstav mitt i en mening! SO DROP IT :D!

Pussss


trött, tröttare, tröttast?

Igår bjöd dagen på 3 timmars skola och 5 timmar sömn därefter! Vaknade upp klockan 5 och det var mörkt ute! Hur kan man bli så trött när man inte gör någonting? Det är en jättebra fråga tycker jag! Men när jag till slut vaknade upp tog jag mig samma, började på mitt PROJEKTARBETE! och åke och tränade! Lite stolt blev jag allt! Nu är mitt nya mål att börja övningsköra igen! Blir peppad av Lisas nya tag!

Jag ser fram emot en nice helg, med saker att göra! Känner mig sjukt uttråkad och har inget att göra! Men Helgen bjuder på Party, Me like! <3

Snart vallåsen med girlsen:D












The Final Countdown

Imorgon börjar sista terminen på gymnasiet, vilket jag tycker ska bli både roligt men samtidigt tråkigt.

Var och sa hejdå till Julia idag då hon reser till Spanien imorgon och ska plugga där i 5 månader. Hoppas du får en jätterolig resa, men kommer sakna dig 

Igår bokade jag, Jessica och Caroline resa till Agia Napa. Längtar till värmen och allt en solsemester innebär. Så i år är det min tur att snacka om Agia Napa hela terminen! How does that sound? =)

Ikväll har jag varit på bio med samma tjejer och sett "Good luck Chuck". Helgalen film, som fick en att skratta. Ett bra avslut på ett mysigt lov. Nu är det skola som gäller och det får mig genast att tänka på mitt projektarbete som jag inte börjat på! En bra idé kanske? Måste börja i veckan annars får jag panik!!

Nu ska jag sova God Natt!


image2

Svart kofta sökes!

Igår var det Kb och middag @ Emmas place som gällde! Det blev en riktigt nice kväll med allt från "jag har aldrig" till avslöjade hemligheter. Om hemligheten var något jag ville veta eller inte är frågan, men nu förstår jag iaf varför personen ifråga inte berättat den själv. Även om jag tycker att den kanske borde gjort det!

Väl på Kb blev det mycket dans och roligheter. Man fick höra en del annorlunda raggningsrepliker, varav en kille använde sig av, "äger du stället?"! Jag kidnappade Benne och han fick bli min låtsas pojkvän i 2 min! Tack! Dansen tog kol på mina stackars fötter och inte nog med det dyker Madde upp och talar om att vi måste springa till bussen för att inte missa den sista skulle gå om typ 10 minuter. Så jag tog av mig skorna och sprang för mitt liv. Väl springandes tappar jag då min kofta såklart! Och lönt var det att komma på det när man väl sitter på bussen. Så hittar du en svart kofta på vägen mellan Kb och Möllevångsgatan så kan du väl slå en pling;)!

Ikväll har Fajn varit kulturell i Danmark och sett på balett, nötknäpparen! Blev positivit överraskad faktiskt. Isgatan som täckt hela malmö idag gjorde det dock svårade att ta sig dit. Funderade ett tag på om man skulle på sig skrillorna och åka dit på dem, för att kompensera för träningen jag missade igår. Det hade blivit ett ordentligt pass det!

16 grader

Ekonomin är på topp! Jag har inte spenderat ett öre detta året! Att det bara har gått 3 dagar hör inte till historien...!
Att det snöar utomhus är ju trevligt men kallt, för kallt! Man fryser så fort man lämnar huset, men även inne i huset! Senast jag kollade på termometern visade den chokerande 16 grader! Inte konstigt att jag fryser! Det faktum att jag tittade på bilder från Bulgarien idag fick mig att frysa ännu mera! 

Brange är äntligen hemma från sin trip till Brasilen och är antagligen brun som en pepparkaka nu! Wäh! trist för då kommer man känna sig blekare än blekast! Men det ska ändå bli kul att träffa alla ingen imorgon @ Emmas place!!  Hoppas på party! Men först blir det en runda till stan!

Igår var jag en Bitch!

Love Fajn


Nytt år, ekonomisk?

Jag har pratat länge nu om att börja blogga! Mycket snack, liten verkstad! Så istället för att bara prata om det ska det nu bli en av 2008:s nya sysselsättning. Så här Karin, kommer min blogg!

Igår firades NYÅR med bästa vänner genom god middag och efterrätt hemma hos mig och sedan bar det vidare till fest hos Maria! Kvällen bjöd på mycket roligheter där en del var mycket otippat, samt ett tidsschema och en regelbok som var allt bortom normalt.! Från att ha tyckt att nyår är en överskattad dag, blev jag faktiskt possitivt överraskad, vilket är toppen! På morgonen vaknade jag upp tätt intill någon, vilket var trevligt, men personen var inte riktigt den jag drömt att det var, Förlåt Carro Haha!

Nu när det ett nytt år, en ny början och nya saker att uppleva! Jag har därför bestämt mig för att ändra på en del! Bland annat ska jag försöka bli ekonomisk! Jag hade senast jag tittade 61 kr på mitt kort, vilket gjorde mig ytterst deprimerad! Jag tackar mamma för att hon bidrog med en liten slant då det blir svårt för mig att överleva på 61 kronor i en hel månad.
 Jag ser fram emot nästa månads lön samt studiebirag!

Det bästa med året 2007 måste jag säga har varit min resa till Bulgarien, en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Jag har även funnit många vänner och förlorat några. Något jag är riktigt glad över är att vi tjejer i klassen träffas allt oftare och det är alltid lika kul ! (L) Våra kvällar är en tradition jag inte vill bryta.! Tack även till Jessica och Caroline som har fått stå ut med mycket!

Puss Fajn!





RSS 2.0