A weekend in Oslo

I helgen var jag och Charlotte i Olso och hälsa på vår kära Karin. Det började med en storshopping på pressbyrån. Tidningar och fika är ett måste på en 8 timmars bussresa. Man hinner med en del på 8 timmar. Namnlekar, land och stadslekar, kändislekar och "hur många gula bilar kan vi hitta mellan göteborg och nästa stopp?" var några av de lekar vi fördröjde tiden med. Ipoden var också en räddare i nöden.

Tillslut anlände vi till fina Olso och vår fina Karin. Vi tod T-banan hem till hennes lägenhet som btw var mycket mysig. Det bjöds på tacos och vin och massor av catch up, vilket var mys. På lördagen blev det en 6 timmar lång runda i Oslo city med lite shopping och turistande. Vi fick ju se b la slottet och operan. Sen blev det utgång på kvällen till Gossiproom som skulle vara inspirerat av Gossipgirls. Om de hade lyckats helt vet jag inte men det sved i plånboken.

Söndagen var sjukt mysig. Den började med en lång promenad i Vigelandsparken med en jakt efter den nakna statybebisen, massor av fotton och lek bland löven. Sen åt vi norska vofflor och tog spårvagnen in till stan där vi tittade på en fästning ute vid vattnet, åt en mysig middag och åkte sen hem till Karin och tittade på Mamma mia. Som sagt en riktigt mysig dag.

På måndagen blev det avsked av Karin och en åter igen 8 timmar lång bussresa hem till trygga Malmö.

Tack för en underbar helg! 


                                                                 

                                                                 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0